Через Львів пропонують запустити Інтерсіті до Закарпаття

3452 0
Інтерсіті має курсувати з Києва до Ужгорода через Львів.
фото: flashontimenews.com

фото: flashontimenews.com

Голова ЛОР Олександр Ганущин пропонує запустити Інтерсіті Київ – Ужгород, який курсуватиме через Львів та новозбудований Бескидський тунель у напрямку Закарпаття. Про це інформує прес-служба ЛОР. 

Читайте також: Не заходьте за стрічку! Репортаж із відкриття Бескидського тунелю

«Якщо нам вдасться запустити швидкісний поїзд Інтерсіті між Києвом і Ужгородом, то від цього виграють всі. І виграє не тільки столиця, яка матиме таким чином додатковий поїзд до Львова і Ужгорода. Вигідно це буде і самому Ужгороду, оскільки сьогодні маємо сумну ситуацію, коли з обласного центру Закарпаття до Києва треба добиратися майже 16 годин. Крім того, і для Львова як транзитного туристичного центру буде користь», – сказав Олександр Ганущин.

За словами очільника ЛОР, залізничники вже розрахували загальну тривалість проїзду швидкісним потягом зі Львова до Ужгорода – приблизно 4 год. 30 хв.

Читайте також: За Бескидським тунелем. Що нам дасть нова залізниця до Словаччини

Нагадаємо, 24 травня у Карпатах за участі Петра Порошенка відкрили Бескидський тунель. Порівняно зі страрим, який прослужив 130 і розташований за 22  метри від нового, Бескидський тунель зможе пропускати на день сто пар поїздів

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!