Державіаслужба дозволила SkyUp літати до Стамбула та Іракліона

2562 0
Рейси планують виконувати чотири та два рази на тиждень відповідно.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Державіаслужба дозволила українській лоукост-компанії SkyUp літати зі Львова до Стамбула та Іракліона. Відповідне рішення прийняли ще 28 грудня.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Рейс Львів – Стамбул – Львів дозволили виконувати чотири рази на тиждень. Нині зі Львова до турецької столиці літають авіакомпанії Turkish Airlines (п’ять разів на тиждень) та Pegasus Airlines (також п’ять разів на тиждень). Експлуатувати зазначені повітряні лінії компанія зможе не раніше 1 березня.

Крім цього, SkyUp дозволили регулярно літати зі Львова в грецький Іракліон два рази на тиждень. У літній сезон із львівського аеропорту до Іракліона літають чартери авіакомпанії Ellinair.

Читайте також: SkyUp збільшив норму перевезення ручної поклажі

Лоукостер SkyUp літає зі Львова до Києва, ХарковаОАЕПрагиТель-Авіва та Парижа, а також виконує чартерні рейси. Згодом SkyUp також літатиме до Барселони, Батумі та Бургаса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!