SkyUp змінив правила перевезення пасажирів та багажу

3468 0
Загальна вага додаткових предметів не має перевищувати 3 кг, а розміри – 35х20х10 см.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

SkyUp збільшив норму перевезення ручної поклажі, дозволивши проносити на борт літака чоловічу чи жіночу сумку. 

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Нові правила запрацюють із 16 січня, після чого мандрівники зможуть брати на борт один основний предмет із вагою 7 кг і розмірами до 55х40х20 см, а також додатково – верхній одяг, папку для паперів, друковані видання, дитяче харчування, парасольку або милицю, чоловічу або жіночу сумку.

Загальна вага додаткових предметів не має перевищувати 3 кг, а розміри – 35х20х10 см. Вага дитячого харчування не має бути більше, ніж 5 кг, а розміри – 35х20х10 см. Раніше для додаткових предметів не було обмежень щодо ваги та об’єму.

Також SkyUp дозволив проносити за плату на борт літака додаткову ручну поклажу вагою до 5 кг і розмірами до 55х40х20 см. Послугу можна оформити лише за 25 євро на сайті й за 40 євро в аеропорту. Порівняльна таблиця з іншими змінами – за посиланням.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Додамо, що SkyUp літає зі Львова до Києва, ХарковаОАЕПрагиТель-Авіва та Парижа, а також виконує чартерні рейси. Згодом SkyUp також літатиме до Барселони, Батумі та Бургаса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!