До Львова завітав Ніко Амірґулашвілі, який планує пішки подолати 2000 кілометрів

1908 1
Він вже пройшов 840 кілометрів.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

До Львова прибув мешканець Литви – грузин Ніко Амірґулашвілі, який упродовж трьох місяців планує пішки подолати відстань у 2 тис. км від Вільнюса до Тбілісі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Трирічний хлопчик став мільйонним пасажиром у Львівському аеропорту. Фото

Чоловік йде через територію Польщі та України в знак дружніх стосунків між Грузією та Литвою. Свою мандрівку він розпочав 9 червня у Вільнюсі. Наступним етапом була мандрівка до польського Білостоку та Любліна. Загалом він уже пройшов 840 км.

«Наразі подорож проходить дуже добре. У дорозі я зустрічаю безліч чудових людей, які розповідають свої історії, запрошують в свої домівки. Це мій другий візит в Україну: три місяці тому я був у Києві. Вчора я вперше потрапив до Львова», – каже Ніко.

За його словами, метою цієї мандрівки є символічний міст дружби між Литвою і Грузією, який проходить через Польщу та Україну. Він прагне надихати інших також будувати такі діалоги між країнами.

Читайте також: На вихідних у Львові перекриватимуть рух через процесійну ходу

Додамо, що загалом вся подорож розділена на шість етапів, а саме: з Литви до Польщі через Сейни до Білостока (20 червня), далі на південь до Любліна (30 червня). Прибуття до Львова – 8 липня. По дорозі до Одеси передбачено зупинки у Тернополі, Хмельницькому та Вінниці. Після прибуття до Одеси (14 серпня) Ніко на поромі вирушить до Батумі, звідки прямуватиме до столиці Грузії – Тбілісі (25 серпня).



Читайте також:
9 Липня, 2019 14:10
666 ... а де він працює ? ... я чого питаюсь ... просто турбуюся , чи не заважає йому робота отак подорожувати ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!