Трирічний хлопчик став мільйонним пасажиром у Львівському аеропорту. Фото

24742 0
Торік аеропорт зустрів мільйонного пасажира на місяць пізніше.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького сьогодні, 7 липня, зустріли мільйонного пасажира, яким став трирічний Максим Захарій. Про це повідомили в пресслужбі аеропорту.

Читайте також: Старий термінал львівського аеропорту відновлює роботу. Фото

Хлопчик разом із батьками прямував рейсом Ryanair до Кракова. Біля стійки реєстрації їх зустріли представники адміністрації летовища, привітали, вручили сувеніри та запросили очікувати літак у бізнес-зал для пасажирів міжнародних рейсів.

«Цього року ми вже вчетверте кудись вибираємось з нашого аеропорту. І чудово, що він розвивається. Минулого року ми летіли у Лондон чи не першим рейсом авіакомпанії Wizz Air і це було неймовірно, адже ми й не сподівались, що колись це буде можливо зробити зі Львова», – розповіла мама Максима Тетяна.

За словами її чоловіка Ігоря, сім’я з Кракова мала летіти до Греції. Він додав, що вони проживають поблизу аеропорту, тож часто приходять в аеропорт просто на прогулянку.

Читайте також: Куди полетіти у відпустку зі Львова. Перелік рейсів до курортних міст

Нагадаємо, вперше львівський аеропорт зустрів мільйонного пасажира в грудні 2017 року. Торік ця подія трапилась у серпні.

Фото Львівського аеропорту


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!