У нападі на табір ромів підозрюють львівських школярів

6755 3
У нападі на ромів підозрюють дев’ятьох учнів із двох львівських шкіл.
Фото: Igor Zinkevych/Facebook

Фото: Igor Zinkevych/Facebook

Серед групи підлітків, що напали на ромський табір на околиці Львова, є дев’ятеро учнів із двох шкіл Львова. Про це у понеділок повідомив керівник Нацполіції Львівщини Валерій Середа, повідомляє Zaxid.net.

П’ятеро затриманих навчаються у школі №83, а четверо у школі №36 та один з школи №34. Дроє затриманих уже не навчаються у школах, зокрема один навчається у ліцеї ім. Героїв Крут, а інший у профтехучилищі №57.

Tvoemisto.tv намагалось отримати коментарі від дирекції шкіл, втім там зазначають, що наразі не володіють інформацією про причетність їхніх учнів до нападу на табір ромів.

Нагадаємо, пізно увечері 23 червня під Львовом стався напад на табір ромів, в результаті якого загинула одна людина. Пізніше в поліції повідомили про затримання сімох учасників нападу віком 16-17 років та організатора злочину, яким виявився 20-річний Андрій Тичка. Їм загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Читайте також: Напад на табір ромів під Львовом. Реакція соцмереж

Відомо, що підозрювані до нападу на ромів у Львові визнали свою приналежність до угрупування «Твереза і зла молодь». У поліції повідомили, що нападники мали чіткий план щодо погрому табору і заздалегідь визначили позиції кожного з нападників, їхні дії та завдання.


Читайте також:
25 Червня, 2018 12:00
Назар Новину виправили. Спчатку поліцією була надана не коректна інформація про школи. Просимо вибачення за помилку
25 Червня, 2018 11:57
Скептик Проситав посилання - школа 83, а не 85.
От так чарез "обмовки" і виникають "фейк ньюз".
25 Червня, 2018 11:53
Скептик "Школа номер 85" - то гімназія Симоненка?
Якщо так, то чого так не написати...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!