До уваги водіїв! На вулицях Толстого і Тарнавського знімають кіно

2270 0
Організатори обіцяють, що зупинки руху не будуть тривалими
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Сьогодні з 10.00 до 15.00 на вулицях Львова Толстого і Генерала Тарнавського відбуватимуться зйомки містично-філософського трилера «13-й автобус». Знімальна група обіцяє, що призупинення руху транспорту відбуватиметься терміном до 5 хвилин (на час кадру) від будинку № 61 до будинку № 104).

Читайте також: У Львові стартували зйомки фільму про короля Данила

Зйомки цього фільму тривають у Львові вже місяць. «13 автобус» - це містично-філософський трилер з елементами драми і детективу. Автором сценарію фільму є Валерія Смаглюк, продюсер - Олексій Карпенко.

Про фільм: Розмова з жінкою, що чекає на зупинці неіснуючого тринадцятого автобуса, стає поворотним моментом в житті усіх її співрозмовників. Люди «прокидаються» від влади стереотипів та неправдивих установок, і діють відповідно до свого нового розуміння. Їхні історії показують, що моральний вибір не завжди законний, а законний – не завжди моральний. На цьому вибудовується одна з головних ідей фільму: «Кожна людина обплутана неправдивими стереотипами і уявленнями, але єдиний вірний шлях – жити своїм життям».

Tvoemisto.tv радить водіям бути обачними та планувати свій маршрут заздалегідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!