До житлового масиву «Пасічний» запустять два автобусні маршрути

6190 0
Згодом новий маршрут має з’єднати район Пасічної з центром міста та залізничним вокзалом.
Фото: ЛУН

Фото: ЛУН

До житлового масиву «Пасічний» запустять транзитний рух автобуса №19 та відкриють новий маршрут. Про це під час пленарного засідання ЛМР сьогодні, 6 червня, повідомив в. о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

За його словами, у липні автобус №19 сполучатиме район із кінцевою трамвая №2, АС-2 і лікарнею швидкої допомоги. Нині автобус курсує від Санта-Барбари до вулиці Миколайчука. Маршрут обслуговує комунальне АТП-1.

Згодом управління транспорту має напрацювати новий маршрут, який з’єднає район Пасічної з центром міста та залізничним вокзалом.

Читайте також: У Львові оголосили конкурс перевізників на 14 міських маршрутів

Нагадаємо, мешканці житлового масиву «Пасічний» зареєстрували петицію, яку згодом підтримали депутати ЛМР, про покращення транспортного сполучення з іншими районами Львова.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!