Дрогобич знову очолив рейтинг прозорості міст

2624 0
Львів увійшов у п’ятірку.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

Рейтинг прозорості українських міст за 2019 рік очолив Дрогобич, що на Львівщині. Перше місце він розділив із містом Покров Дніпропетровської області.

Читайте також: Галя балувана. Як Львів спустили з рейтингових небес на землю

Обидва міста отримали по 79,1 бал. Дрогобич оцінили за закупівлі, галузі освіти, житлової політики та професійної етики.

До трійки лідерів увійшли також відповідно Тернопіль, Маріуполь, Вінниця та Львів, який оцінили на 73,7 балів. Торік же Львів посідав шосте місце, тому у цьогорічному рейтингу піднявся на одну сходинку. Натомість Дрогобич і торік у рейтингу тримав лідерство. До десятки також увійшли Бахмут, Кам’янське, Дніпро, Біла Церква та Дубно.

Додамо, що Transparency International Україна вже третій рік поспіль презентує Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України. Він показує, наскільки міська влада розкриває інформацію про свою діяльність громадянам та надає їм інструменти для впливу та участі. 

Інфографіка Transparency International Україна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!