Попри заборгованість, електротранспорт у Львові цього тижня ще їздитиме

2361 0
Директор підприємства Сергій Васильєв розповів Tvoemisto.tv, що відключення відтерміновано: ведуться переговори.

У зв’язку і заборгованістю сьогодні о 4 годині ранку обіцяли припинити електропостачання ЛКП «Львівелектротранс». Цього не сталось: трамваї та тролейбуси курсують містом.

Директор «Львівелектротранс» Сергій Васильєв повідомив Tvoemisto.tv, що електротранспорт цього тижня їздитиме без проблем й забезпечуватиме львів’янам необхідне пересування містом. За його словами, нині обговорюються домовленості зі «Львівобленерго», ведуться роботи щодо погашення заборгованості, є підтримка від місцевої влади та розуміння, що громадський транспорт має їздити Львовом згідно із графіком.

Нагадаємо, «Львівобленерго» обіцяв припинити електропостачання ЛКП «Львівелектротранс» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію. Борг підприємства складає 2 мільйони 32 тисячі гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!