Фото дня. Нові тролейбуси «Електрон» виїхали на вулиці Львова

7548 0
Нові тролейбуси оснащені кондиціонерами та USB-зарядками.
Фото: ГО "За якісний транспорт"

Фото: ГО "За якісний транспорт"

На вулиці Львова сьогодні, 15 грудня, виїхали нові тролейбуси першої партії «Електрон». Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv прессекретар ЛКП «Львівелектротранс», нові тролейбуси курсують на всіх маршрутах, крім 27 та 31.

Читайте також: Маршрут тролейбуса №22 у Львові продовжать до автовокзалу

Нові тролейбуси оснащені кондиціонерами та USB-зарядками. Ззовні на них нанесли нову жовто-білу ліврею з елементами герба Львова. Перші 10 тролейбусів доставили у депо ще на початку листопада.

Читайте також: Для Львова хочуть придбати ще 40 вживаних берлінських трамваїв

Нагадаємо, тендер на тролейбуси провели у листопаді торік. Ідеться про 17 мільйонів євро від ЄБРР, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. Крім закупівлі нових тролейбусів, за ці кошти мають реконструювати тролейбусні мережі та відремонтувати трамвайне депо на Промисловій і тролейбусне депо на Тролейбусній.

Додамо, раніше Концерн «Електрон» виготовив для Львова трамваї, що зараз курсують на Сихів, а також – тролейбуси, автобуси та електробус. Усього місто замовило у підприємства 135 одиниць транспорту. Крім цього, у наступні два роки Львів візьме кредит на 100 тролейбусів із автономним ходом.

Фото ГО «За якісний транспорт»

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!