Фото дня. У центрі Львова висадили дерева у контейнерах

5307 2
На вулиці Сербській з’явилися нові дерева і лавки.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

У центрі Львова продовжують висаджувати дерева у контейнерах. Зокрема, на вулиці Сербській з’явилися три кулясті клени у дерев'яних контейнерах, до яких прилаштовані лавочки для перепочинку. Раніше 10 таких дерев висадили на площі Катедральній.

Читайте також: У Львові висадять рекордну кількість дерев. Перелік вулиць та видів

Як зазначала раніше керівниця відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова, озеленення відбувається за кошти міста, а лавки спонсорують підприємці. У межах одного проекту мають озеленити вулиці Сербську і Галицьку та площу Катедральну. Загалом мають висадити 30 дерев, витративши на це 300 тисяч гривень.

Юлія Сабадишина,
фото Марії Стахів


Читайте також:
16 Серпня, 2017 14:13
Христина Пане Володимир, власне, по 1000 гривень за контейнер. Не така це велика сума за деревце та ящик з лавкою, перевозу та встановлення. Красиаво, зелено і є де перепочити. Позитив.
15 Серпня, 2017 21:26
володимир то ж треба було таке придумати, щоб у кінці літа висадити 30 маленьких деревець по 1000€ за контейнер.комусь з чиновників видно гроші терміново потрібні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!