Головний лікар Сокальської районної лікарні захворів на Covid-19

2916 0
Наразі Роман Швед лікується удома.
Фото: Роман Швед/фейсбук

Фото: Роман Швед/фейсбук

Головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед інфікувався коронавірусом. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Друзі, вважаю доречним повідомити вас про те, що я отримав позитивний результат на Covid-19. Зараз я знаходжусь на лікуванні та самоізоляції вдома. Про свій діагноз одразу повідомив усіх контактних осіб», – написав медик.

Він також закликав людей носити маски, користуватись антисептиком та уникати великих скупчень людей, адже хтось може бути безсимптомним носієм захворювання.

Читайте також: На Львівщині через Covid-19 помер начмед Жовківської лікарні

Додамо, що Сокальська центральна районна лікарня від початку пандемії визначена як лікарня першої хвилі для прийому хворих з Covid-19.

Нагадаємо, у Львівській області за час пандемії унаслідок коронавірусу померли 24 медичних працівники, а захворіли – майже 1800, що становить майже 20% від загальної кількості інфікованих українських медиків. Фахівці називають дві імовірні причини зараження медиків: велика кількість контактів із пацієнтами та неправильне використання засобів індивідуального захисту.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало серію публікацій-спогадів «У пам'ять про медиків», в яких ми розповідаємо історію про медиків, життя яких обірвав коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!