Із ким і на яких умовах об’єднуватися Львову

2838 0
У 2020 до Львівської ОТГ доєднаються Винники, Брюховичі і Рудно. Ще зо півтора десятка сіл і містечок мають визначитися. Загалом на Львівщині мають створити понад 60 ОТГ.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

Лисиничі, Сокільники і Підбірці, а ще Дубляни, Малехів, Гряда, Великі Грибовичі й інші населені пункти, що розташовані у п’ятикілометровій зоні від Львова, можуть стати частиною Львівської ОТГ. Рішення повинні прийняти місцеві громади.

Про це та більше поговоримо під час під час дискусії на тему «Чи варто створювати Львівську ОТГ» у п’ятницю, 11 жовтня, о 14.30. Розмова відбудеться наживо в ефірі Tvoemisto.tv. Його можна буде переглянути на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. 

Гостями ефіру стануть експерти з децентралізації, автор ідеї створення Львівської агломерації, представники громад, які можуть приєднатися до Львова, чиновники та депутати.

Свої запитання та коментарі можна буде поставити онлайн – під анонсом на нашій Фейсбук-сторінці та на сайті або упродовж трансляції. Отримайте фахову відповідь не виходячи з дому.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!