Компанія «Ін Тайм» припиняє свою роботу

8123 2
Вантажі доставлять інші гравці українського ринку логістики.
Фото: 20 хвилин

Фото: 20 хвилин

Компанія «Ін Тайм», що займається перевезенням вантажів, заявила про припинення роботи. Про це ідеться на сайті компанії.

«Попри зупинку магістральної логістики і закриття частини відділень, ми продовжуємо робити все можливе, щоб видати вантажі нашим відправникам/одержувачам. Сьогодні досягнуті домовленості з ключовими гравцями ринку логістики про допомогу нам в ситуації, що склалася», – ідеться в повідомленні компанії.

Читайте також: Львівський ювелірний завод може стати банкрутом

Зазначається, що вантажі доставлять ресурсами партнерів через окремі відділення. План відправок залишків вантажів з міст буде опублікований в понеділок. Додамо, у Львові працювали 17 відділень «Ін Тайм».

Водночас співвласник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк на своїй фейсбук-сторінці написав, що компанія «Ін Тайм» збанкрутувала. За його словами, розробляється план дій.

«Звісно, ми готові зустріти нових клієнтів, швидко переключити їх у нашу систему та плідно співпрацювати», – говорить співвласник «Нової пошти».

Компанія «Ін Тайм» працює в Україні з 2002 року і мала понад 600 відділень. Вантажі доставляли як по Україні, так і за кордон.


Читайте також:
3 Березня, 2020 10:34
Клиент Нова пошта это в первую очередь ДОРОГО!дорого на столько что очень часто ( в моём случае) из Полтавы в Киев дешевле посылку отвезти на своём авто!
На счёт качества.. Посылку портили не один раз ( саморезы вкрученные в обрешетку проходили насквозь в дорогую полированную столешницу из бука)
Но конечно + есть это скорость доставки
3 Березня, 2020 07:18
123 Нова пошта --це швидко, якісно і вигідно!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!