Лелеки, яких у Львові залишили в сміттєвих пакетах, полетіли

4739 0
Восени минулого року їх знайшли зоологи львівського парку «Знесіння».
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Лелеки, яких у Львові залишили в сміттєвих пакетах, полетіли. Про це на своїй сторінці Домівки врятованих тварин у Фейсбуку повідомив зоолог Орест Залипський.

«За два дні чотири красунчики полетіли. Ці емоції не передати словами. В голові тільки спогади, як вони приїхали до нас маленькими і їх вигодовували, лікували», - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Львівщині знайшли занесеного до Червоної книги чорного лелеку

Нагадаємо, що минулого року 25 жовтня зоологи львівського парку «Знесіння» знайшли біля брами чотирьох лелек, загорнутих у сміттєві пакети. Один з них має вивернуте крило, пізніше їх усіх має оглянути лікар. Як повідомляв раніше в коментарі  Tvoemisto.tv розповів зоолог Орест Залипський, знайдених тварин завжди можна передати особисто зоологам у парку, а не підкидати. За його словами, це вже третій подібний випадок. Були хворі цуценята і майже сліпі кошенята, а диких тварин підкинули уперше.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!