Львівщина втратила ще трьох Героїв на війні з росією

10649 0
Воїни захищали країну на Донеччині та Миколаївщині.
Фото: drobro.com.ua

Фото: drobro.com.ua

Василь Ничвид

У бою за Україну з російськими загарбниками загинув мешканець Золочева, командир стрілецької роти, виконувач обов’язків заступника командира 64-го батальйону 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України капітан Василь Ничвид. Захисник поліг на полі бою 25 вересня під час наступально-штурмових дій на території населеного пункту Ямпіль Донецької області.

У Героя залишились дружина та сини. Про час прощання повідомлять у громаді додатково.

Михайло Редька

На фронті загинув боєць 103-ої окремої бригади 64 батальйону Сил територіальної оборони Збройних Сил України Михайло Редька з Бродів. Воїн захищав Україну від окупантів на Донеччині.

Про час прощання з Героєм буде повідомлено додатково.

Володимир Стецько

30 вересня на війні з російськими окупантами поблизу міста Баштанка Миколаївської області загинув мешканець Новороздільської громади, солдат-радіотелефоніст Володимир Стецько. Йому було 36 років.

У громаді повідомлять додатково про час прощання з Героєм.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Осим

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!