Львівщина втратила у війні з росією ще двох захисників

6361 0
Дмитро Нестор та Микола Бориско загинули в боях за Україну.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Донеччині поліг воїн зі Львова Дмитро Нестор. 29 березня йому б виповнилося 35 років. Про це повідомила середня загальноосвітня школа №62 м. Львова, в якій колись навчався захисник.

«Із глибоким сумом повідомляємо, що в боях за Бахмут 2 березня загинув наш випускник Нестор Дмитро Павлович», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На війні загинули чотири Герої-авіатори з Львівщини

Також у війні за Україну поліг військовий Микола Бориско. 3-го березня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу противника воїн загинув. Йому було 28 років. Про це повідомили у Зимноводівській громаді.

«Зимноводівська громада втратила ще одного гідного сина – патріота, мужнього захисника України, мешканця с. Зимна Вода Миколу Бориска, 19.12.1994 р. н. З перших днів широкомасштабного вторгнення Микола Бориско добровольцем пішов на фронт і мужньо боровся, відстоюючи свободу Батьківщини. Мріяв про перемогу, та не дочекався… Вічна пам'ять Герою!», – йдеться в повідомленні.

Детальнішу інформацію про прибуття Героя в рідне село та чин похорону повідомлять згодом.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!