Львівська міська рада готує рішення про збільшення вартості проїзду у транспорті

16400 0
Вартість проїзду у громадському транспорті міста пропонують підвищити до 10 гривень.
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету погодило проєкт рішення про встановлення нового тарифу на проїзд у громадському транспорті Львова. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

Читайте також: Два Львова. Як минуло перше онлайн-обговорення здорожчання проїзду в міському транспорті

Тепер у Львівській міській раді підготують рішення, яке винесуть на розгляд виконавчого комітету. Перевізники сподіваються, що питання тарифів розглянуть на засіданні уже цього тижня.  

Львівська міська рада пропонує підвищити вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. Ціна буде однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту. Але квиток в електротранспорті коштуватиме 10 грн у водія, і 8 грн 50 копійок – буде вартість при купівлі квитка через електронні сервіси.

Нагадаємо, регуляторний акт про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті на сайті Львівської міської ради оприлюднили у березні. Його розглянув Антимонопольний комітет.

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!