Львівська митниця за добу розмитнила 411 автівок

2064 0
Пільговий період для «євроблях» збігає за місяць – 22 лютого.
ілюстративне фото: Радіо Трек

ілюстративне фото: Радіо Трек

18 січня у підрозділах митного оформлення Львівської митниці оформили 411 транспортних засобів, що є новим рекордом. Про це повідомляє ГУ ДФС у Львівській області.

За розмитнення цих машин сплачено 25 млн грн, з них у Пенсійний фонд – понад 14 млн грн.

Зазначимо, 13 грудня у підрозділі митного оформлення «Скнилів» протягом робочого дня оформили на той момент рекордну кількість транспортних засобів – 204, з них 170 – автівки на єврономерах. Наступний рекорд митники встановили 12 січня, коли розмитнили 355 машин.

Читайте також: Податківці попереджають про шахраїв, які пропонують розмитнити євробляхи

Загалом з 25 листопада минулого року, відколи набули чинності зміни у податкове і митне законодавство, у Львівській митниці ДФС у митному режимі «імпорт» оформлено 7 248 автівок, з них 4 584 – «євробляхи».

Зараз автівки на іноземній реєстрації можна розмитнити з коефіцієнтом 0,5 до акцизного податку. Пільговий період завершується 22 лютого.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС запустила телефонну гарячу лінію та відкрила консультаційний пункт щодо розмитнення машин на єврономерах. Окрім того, відстежити процес розмитнення можна за допомогою онлайн-сервісу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!