Львівські чиновники поки не пересядуть на електромобілі

2475 0
У жовтні чиновники Львова тестували два електрокари Nissan Leaf, а міська рада мала розглянути можливість закупівлі ще кількох таких авто. Однак нині цей проект згорнули. На невизначений термін.
www.colinappleyard.com

www.colinappleyard.com

Львів позиціонує себе як місто, що дбає про свою екологічну ситуацію. Ще минулого літа компанія "Shooter.ua", яка продає та популяризує електромобілі, запустила пілотний проект спільно зі Львівською міською радою. Планувалося, що невдовзі чиновники таки пересядуть на цей дешевий та екологічний вид транспорту.

Читайте також: Чи їздитимуть чиновники Львова на електрокарах?

Проте ініціативу відтермінували. Директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міськради Андрій Москаленко розповів Tvoemisto.tv, що зараз не на часі пересаджувати чиновників на електрокари. Пан Андрій запевняє, що місто не відмовляється від цього проекту, адже вважає його перспективний і таким, що має бути втіленим у майбутньому. Однак, за його словами, нинішня ситуація в країні вимагає розставляти пріоритети по-особливому, віддаючи гроші на потреби армії й жертвуючи чимось іншим. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!