Львівські школярі зібрали понад 20 тисяч для пораненого солдата

1759 0
Учні школи №3 провели ярмарок і виручені кошти передали на лікування вояка.
Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони

Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони

Майже 22 тисячі гривень зібрали на лікування пораненому бійцеві Сергію Науменкові учні львівської школи №3. Діти прийшли а гості до бійця, який перебуває на лікуванні у військовому медичному центрі Західного регіону, і самі передали кошти разом із короваєм.

Читайте також: До Львова прибув борт із пораненими бійцями. Як допомогти

Як розповіла Західному медіа-центрові Міністерства оборони соціальний педагог школи №3 Марія Степанова, ярмарки у школі проводять майже 10 років. Школярі молодших класів пропонують солодку випічку, старшокласники приносять речі, зроблені своїми руками та з допомогою батьків.

 Минулого року, під час ярмарку діти назбирали понад 10 тисяч гривень. «Усі ці кошти за рішенням шкільного самоврядування були передані дошкільному навчальному закладу для дітей з особливими потребами «Півник» в Костянтинівці  Донецької області. А цього року діти вирішили передати гроші на лікування прикутому до інвалідного візка українському воїну», – розповіла Марія Степанова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!