У Львові школярів деяких шкіл переводять тимчасово на дистанційне навчання. Коли і навіщо

5075 0
Через те, що частина виборчих дільниць знаходитиметься у школах, дітей на два дні переводять на дистанційне навчання.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

З поміж 325 дільниць, які цієї неділі будуть відкриті на час другого туру виборів міського голови, 100 знаходитимуться у школах. Тому цим школам рекомендують у п'ятницю та понеділок перейти на дистанційне навчання. Про це Тvoemisto.tv розповіла головна освітянка Львова Зоряна Довганик.

Читайте також: В Україні розроблять нову освітню програму для середньої школи

За її словами, у п’ятницю перед виборами та в понеділок після них управління освіти рекомендує керівництву шкіл, в яких будуть розміщені виборчі дільниці, перевести учнів на дистанційне навчання.

Щодо п’ятниці, то керівництво шкіл самостійно вирішуватиме, як їм вчитися – онлайн чи офлайн.

«Уже відомо, що буде по-різному. В одних школах присутніми будуть всі класи, у других – лише початкові, бо знаходяться в окремому крилі. А ось понеділок у школах, де будуть виборчі дільниці, навчання буде дистанційне, щоб після виборів був час все продезінфікувати», – каже Зоряна Довганик.

Як повідомив Тvoemisto.tv голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький, підготовка до другого туру виборів триває.

«Як і раніше, у нас будуть відкриті 325 дільниць. Підготовка до їх роботи не закінчилася ще після першого туру виборів, які пройшли 25 жовтня. Чекаємо повторного голосування», – каже Ігор Сліпецький.

Читайте також: У Кабміні планують доплачувати найкращим школам України

Дізнатися, де саме відкриті виборчі дільниці, можна тут.
 

Нагадаємо, цієї неділі, 22 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Мешканці ОТГ обиратимуть між діючим мером Львова Андрієм Садовий та народним депутомом від Європейської Солідарності, ексголовою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Під час першого туру виборів 25 жовтня розрив між кандидатами склав 8,99%. За Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). 

Ольга Шведа

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!