Львівський стартап претендує на державний грант

2893 0
FlameBlocks потрапив у короткий список Українського фонду стартапів.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

У Києві відбувся перший Pitch Day від Українського фонду стартапів. Можливість отримати ґрант від держави отримали 12 українських стартапів, серед них – один львівський. Про це ідеться на сайті Фонду.

Читайте також: Львів потрапив до світового рейтингу стартап-міст

Стартап FlameBlocks заснований у Львові, на Сихові. Його засновник – Віталій Цимбал.

Flameblocks – це low-code платформа для розробки веб-програм, яка поєднує в собі потужність і простоту. Програми, створені за допомогою FlameBlocks, розгортаються в хмарі, дані зберігаються в реляційній базі даних.

Додамо, до переліку з 12-ти претендентів на державне фінансування потрапили також стартапи, що стосуються надання послуг в аграрному бізнесі, вивчення англійської мови, сортування відходів тощо.

Читайте також: У Львові започаткували Клуб ангельських інвесторів. Що це і для чого

Переможців конкурсу від Українського фонду стартапів визначать 31 січня. Фінансування переможців становитиме до 75 тисяч доларів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!