Львів’ян кличуть на толоку до Замарстинівського парку

3120 0
У суботу, 8-го жовтня, активісти організовують прибирання Замарстинівського парку. Львів’янам пропонують долучитися.
фото надала Оксана Луцко

фото надала Оксана Луцко

Ініціатори толоки – група мешканців прилеглих вулиць, які хочуть відновити парк, врятувати його для дітей, яким потрібне свіже повітря і чистий, безпечний, цікавий дитячий майданчик.

«У рамках проекту «Громадський бюджет» ми запропонували свою ініціативу – «Відновлення Замарстинівського парку» (2,7 млн грн). Парк – у занепаді і потребує оновлення благоустрою. Колись в 70-80-х роках він прирівнювався до парку Культури. Тут були потяг, каруселі», – зазначила активістка Оксана Луцко.

Читайте також: У Львові на території дитсадка хлопчик знайшов шприц, що міг переносити ВІЛ-інфекцію

Збір учасників: 8-го жовтня о 10.00 год. біля входу в парк (від школи №81).
Інвентар (мішки, граблі, мітли) нададуть організатори. Однак львів'ян просять приносити і власне приладдя для прибирання.
Детальніша інформація: Facebook-сторінка, Оксана Луцко, тел. 097-649-47-08.

За словами ініціаторів толоки, оновленим парком у майбутньому зможуть користуватися усі вікові групи населення: молодь, мами з візочками та дітьми, старші люди, люди з особливими потребами, мешканці із собаками, школярі, спортсмени і навіть туристи.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!