Владика Венедикт сьогодні у Львові презентує книгу «Школа молитви». Де подивитися

1857 0
Зустріч пройде з дотриманням усіх карантинних вимог.
Фото: Свічадо

Фото: Свічадо

Сьогодні о 19.00 у Гарнізонному Храмі Свв. апп. Петра і Павла, що по вул. Театральній, 11, відбудеться презентація книжки Владики Венедикта Алексійчука «Школа молитви».

Захід проведуть з дотриманням усіх карантинних вимог – у масках і на відстані. Для тих, хто не зможе прийти – презентацію ретранслюватиме Тvoemisto.tv на нашій сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі

Читайте також: На благодійній акції у Львові зібрали близько 240 тис. грн для бездомних

Владика Венедикт Алексійчук понад 6 років був архієпископом-помічником у Львівській архієпархії УГКЦ. Також був настоятелем Свято-Успенської лаври в Уневі, служив в Канаді та Білорусі, після чого очолив єпархію УГКЦ у Чикаго, США. Це людина, яка уміє доступно і просто пояснити людям речі, що здаються недосяжними для розуміння. У його дописах, промовах, проповідях багато мудрості і любові до ближнього. 

Зазначимо, що цього року до 10-річчя єпископської хіротонії владика Венедикт Алексійчук організував у Львові благодійну акцію на підтримку бездомних «Цеглина добра».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!