У львівському Парку культури відкриють йога-простір

23742 0
Йога-простір відкриють до міжнародного дня йоги.
Візуалізація взята зі сторінки Громадського бюджету

Візуалізація взята зі сторінки Громадського бюджету

У червні у львівському Парку культури відкриють йога-простір, який реалізували в межах Громадського бюджету. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила одна з ініціаторів проекту Тетяна Ігнатьєва.

Читайте також: Як виглядатиме йога-простір у Львівському парку культури. Візуалізація

Під час відкриття, яке відбудеться 21 червня, відвідувачам запропонують заняття з хахта-йоги, відкриті лекції, висаджування квітів та саджанців дерев.

«Відкриття цього простору ми вирішили приурочити до міжнародного дня йоги. Маємо вже підготований майданчик, де будемо висаджувати квіти, робити клумбу та, звісно, займатися йогою разом з інструкторами», – каже вона.

Читайте також: Де у Львові відвідати безкоштовні заняття з йоги. Локація

Нагадаємо, що проект створення йога-простору став одним з переможців Громадського бюджету Львова. У парку має з’явитись галявина для занять йогою, йога-лавки, йога-гамаки, арт-об’єкт на тему йоги, що транслюватимуть ідею розвитку, відкритості, єднання людей.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!