Львів’ян запрошують на виставку, присвячену Андрею Шептицькому

2322 0
Цьогоріч виповнюється 75-років із дня смерті митрополита Андрея Шептицького.
Фото: kurs.if.ua

Фото: kurs.if.ua

Львів’ян запрошують на виставку до Історико-меморіального музею Митрополита Андрея Шептицького СШ № 34 (вул. Замкнена, 6), яка відбудеться завтра, 1 листопада. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Цьогоріч виповнюється 75-років із дня смерті митрополита Андрея Шептицького. Із цієї нагоди у музеї впродовж дня можна буде оглянути експозиції. У  музеї представлять портрет Митрополита, оригінальні грамоти з його підписом, оригінальні світлини із життя, молитовник та особисті книги. Щорічно тут відбуваються різноманітні заходи: молитовна панахида за спочилим Митрополитом Андреєм, організації виставок, тематичні екскурсії.

Читайте також: Митрополит Андрей Шептицький отримав титул праведного

Додамо, що музей заснували 30 квітня 1992 року. Керівник — Ігор Іванович Федик, заслужений вчитель України, вчитель історії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!