Рекордна кількість мешканців зголосилася посадити дерево у Львові

2921 0
До середини травня подаровані дерева висадять у різних районах Львова.
Фото умовне

Фото умовне

Рекордна кількість львів'ян цього року взяли участь в акції «Подаруй місту дерево». Наразі є 157 заявок, що найбільше за три роки дії акції. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця керівниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко.

Точна кількість майбутніх дерев ще невідома, адже деякі бажають посадити кілька, а хтось – лише одне. Водночас загалом буде як мінмум 157 дерев.

Читайте також: Як посадити іменне дерево у Львові. Інструкція

Додамо, що сьогодні – останній день прийому заяв. Із понеділка, 3 квітня, садівники львівських районів почнуть їхній розгляд. Вони контактуватимуть з учасниками щодо вибору саджанців та розташування. До середини травня подаровані дерева висадять у різних районах Львова. 

За словами Оксани Луцко, за попередній рік в межах акції «Подаруй місту дерево» загалом висадили 118 дерев, і усі вони прижилися.

Нагадаємо, що акцію «Подаруй місту дерево» щорічно проводять восени та навесні, цьогоріч прийом заяв розпочали 16 березня. Щоб долучитися до акції, потрібно заповнити анкету. Посадивши дерево, можна виготовити табличку з підписом у пам’ять про когось чи просто з іменем людини.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!