Маленьких львів'ян консультуватимуть лікарі-ортопеди з Польщі. Як записатись

1940 0
Практичний майстер-клас польські спеціалісти проведуть для українських колег безкоштовно.
city-adm.lviv.ua

city-adm.lviv.ua

У міську дитячу клінічну лікарню Львова завтра, 7 червня, з черговим візитом приїдуть лікарі-ортопеди з Університетської клініки Вроцлава. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Лікарі консультуватимуть дітей із нейрохірургічною та ортопедичною патологіями, а також прооперують 14-річну дівчинку зі складною патологією хребта. Команду спеціалістів очолює професор Кшиштоф Колтовські.

Читайте також: Нема лікарів від Бога або як реформа медосвіти зачепить кожного з нас

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv працівники нейрохірургічного відділення дитячої лікарні, консультації відбуватимуться в порядку живої черги. Деталі можна дізнатися у самому відділені за адресою вул. Пилипа Орлика, 4 або за тел.: (032) 293-42-40.

Нагадаємо, що за п’ять попередніх візитів лікарі проконсультували понад 100 пацієнтів зі всієї Західної України, а також провели 8 складних операцій у дітей із деформацією хребта (сколіоз) ІV ступеня, та ще 5 оперативних втручань із меншою складністю.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!