Майже 1300 підручників доступні для школярів онлайн

994 0
Для пошуку підручника потрібно просканувати за допомогою смартфона QR-код та перейти за посиланням.
Фото: megaobzor

Фото: megaobzor

Майже 1 300 підручників і посібників електронної шкільної бібліотеки можна завантажити в один дотик. Про це повідомляють пресслужба Міністерства освіти і науки України.

На порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» електронна бібліотека налічує 1288 підручників і посібників. На сайті доступні електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу – з усіх предметів,  різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами.

Читайте також: Як дітям-переселенцям на Львівщині долучитися до навчання у школах

Зазначимо, що в електронній бібліотеці є двомовні словники, посібники серії «Шкільна бібліотека», навчально-методичні матеріали для педагогічних працівників. Також можна знайти навчальну літературу для роботи з учнями, які мають особливі освітні потреби; підручники та посібники для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти. 

Для пошуку підручника потрібно просканувати за допомогою смартфона QR-код та перейти за посиланням. Далі необхідно обрати клас, предмет і підручник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!