Майже 1,5 тисячі залізничних мостів України мають дефекти

2459 0
Це стає причиною обмеження швидкості руху поїздів.
Фото: ukrainianpeople.us

Фото: ukrainianpeople.us

В Укрзалізниці виявили несправності у 1431-му залізничному мості. Про це повідомляє медіацентр АТ «Укрзалізниця» Магістраль.

Через хронічне недофінансування підприємства з часом погіршується технічний стан залізничних колій та штучних споруд. Наразі в Україні налічується майже 7 тисяч залізничних мостів, 80 шляхопроводів і 251 пішохідний міст.

14,3% від всієї кількості, а це 2,5 тисячі споруд мають різного роду дефекти. Зокрема, 20,5% залізничних мостів, тобто 1431 мають несправності.

Читайте також: Укрзалізниця планує скоротити кількість провідників

Цікавим є те, що 34,6% всіх залізничних мостів України експлуатуються вже від 50 до 100 років, а 15% і взагалі більше століття.

Все це стає причиною встановлення попереджень про обмеження швидкості поїздів. Наразі на українських залізничних шляхах встановлено 102 таких попередження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!