Львівавтодор планує викупити будівлю вбиральні на площі Двірцевій

3354 0
Нині це приміщення перебуває у приватній власності.
фото: зручне місто

фото: зручне місто

ЛКП «Львівавтодор» планує викупити приміщення громадського туалету на площі Двірцевій біля залізничного вокзалу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Нині це приміщення перебуває у приватній власності і не входить у межі реконструкції площі Двірцевої. У червні виконком Львівської міськради надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на оцінку будівлі на Чернівецькій, 1 та викупу для суспільних потреб.

Площа приміщень становить 58,7 кв. м. Нині будівля на праві спільної часткової власності належить Олександру Залокоцькому та Ростиславу Хмільовському. Обидвоє є власниками ПП «Хмільзал».

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. З того часу на площі замінюють колектор та розірбали старий фонтан. Проект реконструкції площі оприлюднили торік у квітні. ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції площі, підписало угоду з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон» на 165,5 млн гривень ще 18 жовтня. За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення, перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу та збудують підземний паркінг. Реалізація проекту триватиме приблизно два роки.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!