Молодь Львова запрошують на Екстремальну Хресну дорогу

2183 0
Організовує її римо-католицька парафія святого Йоана Павла ІІ.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

У Львові в ніч з 5 на 6 квітня вже втретє відбудеться Екстремальна хресна дорога, до якої римо-католицька парафія св. Йоана Павла ІІ, що у Сокільниках, запрошує долучитись молодь. Про це ідеться на сторінці події у Facebook.

«Особливістю цієї Хресної дороги є її проведення. Учасники впродовж усього шляху зберігають мовчання, роздумуючи про Слово Боже, відбувається вона у нічний час та, зазвичай, шлях пролягає через лісову місцевість, села, поля тощо. Великим пріоритетом цієї ходи є зустріч з самим собою, адже в буденності ми рідко стаємо перед самими собою такими, якими ми є насправді. Така зустріч часто стає перемінною у житті людини, адже відкриваються такі речі, які важко побачити за призмою різних справ та обов’язків», – кажуть організатори.

Читайте також: Чи є місце для йоги в католицькому храмі?

Темою цьогорічної хресної дороги є «Церква ХХІ століття». Дорога триватиме майже 10 годин, за які потрібно буде подолати понад 30 км. А після завершення на учасників чекає спільний чай.

Детальнішу інформацію можна дізнатись в організаторів на сторінці парафії святого Йоана Павла ІІ.

Нагадаємо, 31 березня у Львові відбудеться традиційна загальноміська хресна хода.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!