На чотирьох вулицях Франківського району реорганізують рух. Схема

4956 0
Галицька районна адміністрація має встановити відповідні знаки.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулицях, прилеглих до Котляревського, у Львові змінять організацію дорожнього руху. Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 6 лютого.

Читайте також: На Соборній таки ліквідують перехід, на якому загинула жінка

Вулиці Захарієвича і Левинського стануть односторонніми: вулиця Левинського у напрямку з вулиці Чупринки, а Захарієвича – у напрямку з Котляревського.

Водночас, обидві частини вулиці Богуна у напрямку вулиці Чупринки зроблять односторонніми. Натомість частиною вулиці Нечуй-Левицького можна буде проїхати лише у напрямку до Котляревського.

Також уздовж вулиці Чупринки встановлять знаки «рух прямо» всюди, де заїзд на бічні вулиці заборонений, а на перехресті Київська – Чупринки – Котляревського встановлять знаки пріоритетності проїзду перехрестя.

Нова ОДР має запрацювати після того, як Франківська РА встановить відповідні знаки. Раніше комісія з безпеки дорожнього руху розвернула вулицю Котляревського у напрямку від вулиці Горбачевського до перехрестя з вулицею Чупринки та Київською.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!