На дорогах Львівщини встановлять камери, які фіксуватимуть номерні знаки порушників

4766 2
Цього року на безпеку доріг передбачили 15 млн гривень.
Фото: mashyna.com.ua

Фото: mashyna.com.ua

На магістральних дорогах Львівщини встановлять спеціальні радари для вимірювання перевищення швидкості. Про це під час брифінгу про Безпечні дороги 9 серпня повідомив очільник департаменту дорожнього господарства Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Читайте також: Коли ми зможемо їздити Львовом із гідністю і комфортом?

«Ми додатково встановимо понад 70 камер, з них – до тих, що вже встановлені, ми будемо мати 50 камер відеонагляду, які зможуть фіксувати перевищення швидкості та інші порушення правил дорожнього руху з фіксацією номерних знаків», - уточнив Роман Кокотайло.

Втім штрафувати водіїв через фото та відеофіксацію їх порушень можна буде тільки тоді, якщо у Верховній радіприймуть зміни і нададуть поліції такі повноваження. 

Читайте також: Невже львів’яни приречені на гроби на колесах?

Крім цього, у ЛОДА виділили мільйон гривень на освітлення переходів. Зокрема 68 переходів обладнають LED-лампами і поставлять три світлофори. Нині на Львівщині вже є 200 таких переходів. 

Роман Кокотайло додав, що від 2016 року на безпеку дорожнього руху в області витратити понад 20 млн гривень. За цей час встановили 24 камери відеонагляду. Цього року на безпеку доріг передбачили 15 млн гривень.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів’янам цивілізовано поводитись на дорогах

Нагадаємо, що ЛОДА долучилася до проекту «Безпечні дороги» від медіа-хабу Tvoemisto.tv


Читайте також:
15 Серпня, 2018 00:22
Блрис Коли встановлять тоді й поговоримо.
15 Серпня, 2018 00:22
Блрис Коли встановлять тоді й поговоримо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!