На Луганщині у бою загинув Володимир Краснов з Турківщини

26296 0
Завтра 52-річного полеглого Героя зустрінуть на рідній землі, а поховають у середу, 13 квітня.
Фото: Олександр Гвоздінський

Фото: Олександр Гвоздінський

Під час героїчної оборони незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, поблизу населеного пункту Новозванівка, що на Луганщині, загинув Володимир Краснов з Турківщини. Про це повідомив секретар Турківської міської ради Олександр Гвоздінський.

Читайте також: На війні біля Попасної загинув 23-річний Дмитро Яремків з Львівщини

Героїчно загинув 52-річний Володимир Краснов 7 квітня. Уродженець м. Турка був командиром бойової машини та старшим сержантом.

Зустрінуть на рідній землі Героя завтра, 12 квітня, близько 14:00-15:00 год. Заупокійне Богослужіння відбудеться 13 квітня у храмі ПЦУ Різдва Христового, (м. Турка, вул. І.Франка (Ровінь). О 10:00 год. відбудеться панахида за загиблим у храмі, а об 11:00 год. похорон. Героя України поховають на місцевому кладовищі.

Читайте також: У запеклих боях на Київщині загинув військовий із Львівщини

За розпорядженням Турківського міського голови, 12 та 13 квітня оголосили днями жалоби.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!