На Луганщині загинув доброволець зі Львівщини Микола Буцик

5224 0
Воїн загинув під час масованого артобстрілу.
Фото: Стрілківська територіальна громада

Фото: Стрілківська територіальна громада

У бою з російськими окупантами на Луганщині загинув мешканець села Верхній Лужок Стрілківської громади, доброволець Микола Буцик. Про це повідомили у Стрілківській сільській раді.

«Воїн Микола завжди вірив в Україну, тому без роздумів відправився добровольцем захищати нашу державу. Загинув внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу на Луганщині», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На війні біля Попасної загинув 23-річний Дмитро Яремків зі Львівщини

У воїна залишилася старенька матір. Про час прощання у Стрілківській сільській раді повідомлять згодом.

Нагадаємо, що під час бойових дій біля Попасної загинув Сергій Тимчій зі Стрийщини. Його земляк поліг за Україну у бою в селі Степове на Запоріжжі. Також на Луганщині загинув Володимир Краснов з Турківщини.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!