Мешканцям Львівщини не заборонили відвідувати ліси. Але є обмеження

14490 0
Дотримання обмежень перевірятимуть правоохоронці та лісівники.
Фото: Дивись Інфо

Фото: Дивись Інфо

Через карантин у Львівській області заборонили відвідувати ліси. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Читайте також: Яким закладам у Львові дозволили працювати. Оновлений перелік

Там зазначають, що мешканцям заборонили відвідувати лісові масиви, зони відпочинку на території держлісфонду, торфовища, в’їжджати до них на авто з 4 квітня і до стабілізації епідеміологічної ситуації та на період високого та надзвичайно високого класів пожежної безпеки.

Натомість, як розповів у ефірі Tvoemisto.tv під час бізнес-сніданку BreakWest голова ЛОДА Максим Козицький, у лісах заборонили людям збиратись у групи більше, ніж по двоє, організовувати масові заходи.

«Просто відвідування лісів завжди зводиться до спалювання вогнища, проведення часу якось. І це друга велика проблема. Бо така велика кількість пожеж, яка була на Львівщині за два останні тижні, це не менший вплив на людські життя і економіку», – сказав Максим Козицький і додав, що вводячи певні обмеження, борються зі скупченням населення, а не з тим, що люди хочуть дихати повітрям, а також кількість пожеж.

Працівники державної лісової охорони спільно з працівниками Нацполіції спільно патрулюватимуть територію, а порушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Карантин в Україні продовжили ще на місяць

Нагадаємо, найближчим часом уряд планує посилити карантин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!