На Львівщині на три дні відкриють пункт пропуску «Лопушанка-Міхновець»

5927 1
Із собою необхідно мати закордонний паспорт.
Фото: http://zakarpattya.net.ua

Фото: http://zakarpattya.net.ua

6, 13 та 20 квітня прикордонники відкриють ПП «Лопушанка-Міхновець», що у Турківському районі Львівської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Андрій Лопушанський.

Читайте також: Цього року на Львівщині розпочнуть ремонт прикордонних доріг

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник Мостиського прикордонного загону Іван Галкін, з проханням тимчасово відкрити кордон звернулися мешканці прикордонних сіл.

«Пропуск через державний кордон узгодили з польськими колегами. Громадян України впускатимуть до Польщі з 10:00 по 12:00 та впускатимуть назад до України з 16:00 до 18:00», – розповів Іван Галкін.

За словами Андрія Лопушанського, перейти кордон можна буде пішки або велосипедом. Охочих пропускатимуть лише за біометричним або звичайним закордонним паспортом із відповідною візою.

Читайте також: На двох пунктах пропуску на Львівщині запровадили експеримент. Як це працює

На пункті пропуску працюватимуть українські і польські прикордонники та митники. Додамо, що збудувати повноцінний пункт пропуску у Лопушанці планують уже декілька років.

 

 

 


Читайте також:
24 Грудня, 2019 19:00
Львів’янин Всі черги перебрались на вулиці Львова :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!