На кордоні з Польщею планують побудувати чотири пункти пропуску

3476 0
У Львівській області побудують два пункти пропуску.

На Львівщині, Закарпатті та Волині планують побудувати чотири нові пункти пропуску на кордоні з Польщею. Про це розповів голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час відвідин місця будівництва прикордонного пункту пропуску між Україною та Польщею «Мальховіце-Нижанковичі», інформує unian.ua.

«Ми сьогодні домовилися, що наступним етапом нашого проїзду будуть наступні чотири пункти пропуску, які ми визначаємо як наступний етап нашої роботи», – сказав Андрій Парубій.

Читайте також: На Львівщині відремонтують три дороги. Перелік

Йдеться про будівництво пунктів пропуску: «Лубня»-«Волосате» (Великоберезнянський район Закарпатської області), «Лопушанка»-«Міхновець» (Турківський район Львівської області), «Боберка»-«Смольник» (Львівська область), «Адамчуки»-«Збереже» (Шацький район Волинської області).

Нагадаємо, проект відкриття нового МПП «Нижанковичі-Мальховіце», який реалізовують спільно із Республікою Польща, планують відкрити всередині 2019-го року. 

Будівництво доріг, які ведуть до пропускного пункту розпочнуть у червні 2018 року. Тоді ж мають відремонтувати й інші під’їзні дороги зі сторони України. Йдеться про маршрути Яворів-Грушів, Грушів-Немирів, Червоноград-Рава-Руська, Нижанковичі-Самбір, Дрогобич-Стрий та Смільниця-Старий Самбір.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!