На Львівщині на весіллі гості інфікувалися коронавірусом

75518 0
Весілля було на 130 людей.
Фото: Alasdair Elmes

Фото: Alasdair Elmes

Наприкінці липня на весіллі на 130 людей у Львівській області гості інфікувалися коронавірусом. Про це повідомила головна епідеміологиня області Наталія Тімко, закликаючи мешканців не нехтувати карантинними правилами та соціальною дистанцією.

Читайте також: Чому львів'яни почали говорити, що коронавірус – вигаданий

За її словами, через чотири дні після весілля захворів дехто з родини молодого. Думали, що застудилися через кондиціонер. Потім захворіли із родини молодої. Декілька осіб, за словами Наталії Тімко, відразу потрапили у лікарню з двобічною пневмонією. Лабораторія підтвердила Covid-19.

Читайте також: «Одягнути маску легше, ніж потім хворіти і переживати». Медсестра « швидкої» про пережитий Covid-19 

«Історія триває. Випадки захворювання продовжують реєструватися і серед гостей та їх родин. Один з гостей не захворів, а у реанімацію згодом потрапила його старенька мати, яка з хати не виходила останні кілька років... Коронавірус існує. Дуже легко передається від людини до людини. При звичайній розмові у тому числі», – написала Наталя Тімко на своїй сторінці у Фейсбук.

Тvoemisto.tv уточнює інформацію про кількість хворих та їхній стан.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!