На Львівщині очікують хуртовини та ожеледицю

6115 0
Львів’ян попереджають про сильні пориви вітру.
фото: mukachevo.net

фото: mukachevo.net

У Львові та в області сьогодні сніжитиме. Синоптики прогнозують хуртовини та ожеледицю. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

За даними департаменту, на Львівщині протягом 30 січня очікується різка зміна погоди, що зумовлена циклоном із центром над Білоруссю та проходженням атмосферних фронтів.

Читайте також: Як безпечно ходити в гори взимку

Так, пориви вітру і у Львові, і на території областя сягнуть 15-20 метрів за секунду, місцями будуть хуртовини, а на дорогах – ожеледиця. Рівень небезпеки – жовтий.

Станом на ранок у Львові хмарно, вітер сягає 9-14 метрів за секунду, температура повітря становить 2-4 градуси тепла. Як повідомляють у пресслужбі ЛМР, зранку у Львові працювали 33 одиниці снігоочисної техніки, ще 36 є на чергуванні.

Нагадаємо, в українських Карпатах, зокрема на Львівщині, – штормове попередження, тож туристів просять утриматись від походів в гори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!