На Львівщині попрощалися із воїном, який загинув біля Золотого на війні

31800 0
Руслан Шкимба був справжнім патріотом та доброю світлою людиною.
Фото: Самбірська міська рада

Фото: Самбірська міська рада

Самбірська громада попрощалась із загиблим на війні Героєм Русланом Шкимбою. Військовий загинув 26 квітня в бою у Луганській області біля м. Золоте. Про це йдеться на сторінці Самбірської місьокї ради.

Читайте також: Слава Україні! Історія прикордонника, який підірвав себе заради побратимів

«Завжди життєрадісний та веселий, активний та готовий допомогти кожному – таким був Руслан. Таким він залишиться в пам’яті своєї родини, знайомих та друзів: справжнім патріотом та доброю світлою людиною. Щирі співчуття родині та близьким», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!