На Львівщині попрощаються з 20-річним Героєм, який загинув у боях під Харковом

6186 0
Юнак з вересня минулого року служив у лавах ЗСУ.
Фото: Голос Сокальщини

Фото: Голос Сокальщини

3автра, 3 квітня у селі Русин Сокальської громади прощатимуться із загиблим у російсько-українській війні Дмитром Желіском. Герой поліг від рук окупантів у боях під Харковом. Про це повідомило місцеве видання «Голос Сокальщини».

20-річний юнак працював на шахті «Відродження» ДП «Львіввугілля» у Червонограді. З вересня 2021 року служив за контрактом у лавах Збройних Сил України.

Читайте також: У війні з окупантами загинув жовківчанин Мар'ян Кунтий

Прощання відбудеться у неділю, 3 квітня о 10:00 год у храмі св. Володимира у Червонограді (Старе Місто). Похоронять Героя у селі Русин.  

Нагадаємо, що у російсько-українській війні на фронті загинув оператор 24-го каналу, ветеран АТО і захисник України Юрій Олійник. Він воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт. Загинув захисник 23 березня на Луганщині. Спогади про нього читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!