На Львівщині вантажівки перекривають прикордонні траси

5540 0
Поліцейським вдалось домовитись про розблокування доріг.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Біля прикордонних пунктів пропуску Шегині та Краковець водії вантажівок знову перекривають міжнародні траси. Як повідомляють очевидці, водії страйкують проти недостатньої кількості дозволів на міжнародні перевезення.

Речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій у коментарі Tvpemisto.tv повідомила, що прикордонні пункти пропуску працюють у штатному режимі. У страйку брали участь приблизно 25-30 вантажівок. Поліцейським за півтори години вдалось домовитись про розблокування доріг. Наразі правоохоронці визначають правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, на початку серпня водії вантажівок перекрили міжнародну трасу Київ – Чоп, протестуючи проти обмеження кількості виданих дозволів на міжнародні перевезення. Через обмежену кількість дозволів, перевізників штрафують за невчасну доставку. У вересні через це водії вантажівок перекривали також й об’їзну Львова.

21 серпня ДБР та СБУ провели обшуки і приміщенні «Укртрансбезпеки» та у пункті видачі дозволів у Винниках і з’ясували, що службовці управління налагодили корупційну схему розподілу дозволів та створили штучний дефіцит дозвільних документів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!