ДБР і СБУ проводять обшуки в офісах Укртрансбезпеки у Львові та Винниках. Доповнено

4203 0
Під час обшуків житлових приміщень та на місцях роботи виявили документацію, чорнові записи, печатки, гроші, які підтверджують протиправну діяльність посдових осіб.

Працівники ДБР та СБУ проводять слідчі дії в Управлінні Укртрансбезпеки у Львові, що на проспекті Чорновола. Інформацію про це підтвердила Tvoemisto.tv речниця Територіального управління ДБР у Львові Зоряна Тивін.

Окрім цього, сьогодні, 21 серпня, обшуки проводять й у пункті видачі дозволів Укртрансбезпеки у Винниках.

Читайте також: На Львівщині розбився військовий вертоліт Мі-2

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник начальника другого слідчого відділу Максим Смілевський, слідні теруправління ДБР, за матеріалами СБУ Львівської області, викрили механізм протиправної діяльності службових осіб управління Укртрансбезпеки у Львівькій області, яка створювала загрозу стабільному функціонуванню авотранспортної галузі. 

«За попередньою інформацією, службові особи управління налагодили корупційну схему розподілу дозволів на виконання міжнародних вантажних перевезень та своїми діями створили штучний дефіцит дозвільних документів. Використання корупціної схеми сприяло уникненню юридичної відповідальності суб'єктами господарювання за порушення вимог ЗУ «Про автомобільний транспорт», приймаючи рішення про покарання, непов'язані з застосуванням штрафних санкцій», – каже він.

Також, за словами Максима Смілевського, наразі проводять комплекс слідчих і процесуальних дій. А під час обшуків житлових приміщень та на місцях роботи виявили документацію, чорнові записи, печатки, гроші, які підтверджують протиправну діяльність посдових осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!