На Львівщині висадили лавандове поле для підтримки літніх людей

7470 0
У період цвітіння на територію впускатимуть відвідувачів.
Фото: Наталія Стареправо

Фото: Наталія Стареправо

У Борщовичах Львівської області волонтери ГО «Старість на радість» облаштували територію та висадили понад 3 сотні кущів лаванди і декілька кущів півоній. Поле облаштували неподалік від місцевого пансіонату у Новому Яричеві. 

На територію квітника зможе потрапити кожен бажаючий. Вхід буде платний, частину вилученех коштів використають на забезпечення будинку для престарілих у Яричеві, а іншу частину – на розширення території та її облаштування новими кущами лаванди. 

Читайте також: У Львові збирають кошти на відновлення будинку престарілих у Новому Яричеві

Засновниця ГО «Старість на радість» Оксана Бриндзак розповіла Tvoemisto.tv, що вони очікують цвітіння лаванди у липні, тоді й хочуть залучити літніх людей до дозвілля. З лаванди вони зможуть виготовляти саше, які також буде можливість придбати. 

Додамо, що «Старість на радість» – громадська організація, яка уже 4 роки займається допомогою та організацією дозвілля на підтримку людей у геріатричних пансіонатах. У Новому Яричеві зараз проводять реконструкцію фасаду будинку престарілих 

Фото Наталії Стареправо

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!