На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

5772 0
На підставі зафіксованого порушення формують адмінпостанови.
Фото: ЗІК

Фото: ЗІК

На Львівщині встановили три комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Одна система працює на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп у місті Буськ і дві – у селі Солонка. Наразі вони працюють у тестовому режимі, повідомили Тvoemisto.tv у Службі автомобільних доріг Львівщини.

До кінця року заплановано влаштувати ще 20 таких комплексів автоматичної фіксації ПДР.

Окрім дороги Київ – Чоп, такі комплекси ще будуть на ділянках підвищеної аварійності автомобільних доріг Західний обхід міста Львова, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-10 Львів – Краковець, М-11 Львів – Шегині, Під’їзд до міста Львова та Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Читайте також: У Львові на двох вулицях встановлять камери для фіксації порушень ПДР

Нагадаємо, що влітку на дорогах України запрацювала автоматична відеофіксація порушень правил дорожнього руху. На підставі зафіксованого порушення формують адмінпостави від імені департаменту патрульної поліції і з платіжними реквізитами для оплати штрафу. Постанову оформлюють на особу, на яку зареєстрований автомобіль у реєстрі МВС. 

У серпні цього року міністр інфраструктури Владислав Криклій під час візиту на Львівщину повідомив, що в області до кінця року мають встановити кілька десятків камер для фіксації порушень ПДР на дорогах.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!