На Львівщині за добу коронавірус підтвердили у 50-ти людей

18215 0
В області вже понад тисячу хворих.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Станом на ранок 17 травня на Львівщині на Covid-19 захворіли 1019 людей, що підтверджено лабораторними тестами. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

За минулу добу, за даними ЛОДА, інфікування коронавірусом підтвердили у 50 людей із 347 аналізів.

За попередню добу з підозрою на коронавірус госпіталізували 20 людей, а 95 – скерували на самоізоляцію. Зараз у стаціонарах області перебувають 323 хворих, з яких 162 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 55 – у Центрі легеневого здоров'я, 48 – у 8-й міській клінічній лікарні, 55 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих, троє – у Стрийській лікарні. 23 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, шестеро – на ШВЛ.

Одужали від коронавірусної інфекції 197 пацієнтів, 27 – померли.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

Нагадаємо, у Львові послабили карантин, зокрема, працюють літні майданчики кафе, барів та ресторанів, продовольчі ринки, магазини одягу та взуття. Водночас у міській комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій кажуть, що якщо протягом трьох днів буде 23% позитивних лабораторних тестів від кількості проведених за добу, то у місті знову введуть обмеження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!